KrystalFacilitator

Krystalklar metoden er for dig, hvis:

  • du har brug for total afslapning og klarhed i sindet
  • du har prøvet mange behandlingsformer, uden at få nævneværdige resultater
  • du lever det stressede, hurtige og usunde liv i overhalingsbanen
  • du sidder mange timer ved en computer hver dag, ex på dit arbejde
  • du har mobilen på eller ved dig konstant
  • du har stress symptomer (se nedenfor)

 

Hvordan virker krystaller? 

På det mest grundlæggende niveau er alt energi. Hvordan det manifesterer sig er simpelthen et spørgsmål om vibrationsfrekvens og den krystallinske struktur (organisk eller uorganisk). Den menneskelige krop er ingen undtagelse. Den er et ledende energisystem med krystallinske strukturer i og omkring blodet, lymfe og celler. Kroppen repareres og vedligeholdes af et komplekst elektrokemisk system. Med andre ord kører og vedligeholdes kroppens systemer på vibrationer.

Ingen kan endnu kategorisk sige, hvordan krystaller virker, selvom flere forslag baseres på viden om vibrationel resonans og vandets krystallinske indhold i menneskekroppen. Kort fortalt er krystaller et informationssystem, der udstråler energi i form af specifikke vibrationer/frekvenser, afhængig af den enkelte krystal. Kraften i en krystal genererer lys, der interagerer med cellerne i den fysiske krop. Lys er bevidsthed. Krystaller har et energifelt, som interagerer med andre energifelter nær ved. Samspillet mellem energifeltet for en krystal og et menneske, kan ex. fotograferes med et Kirlian-kamera.

På det enkleste niveau, indeholder krystaller tillige spor af terapeutiske mineraler, der passerer gennem hudbarrieren, for derved at skabe fysiologiske ændringer. Eksempelvis indeholder Lepidolit og Kunzit grundstoffet Lithium, der medicinskt bruges mod depression og bipolære lidelser. Krystalbrugere placerer Kunzit på deres hjerte eller sidder med den i hånden, hvorved de føler sig opløftede. Men der er mere til det end dette. En subtil elektromagnetisk strøm passerer mellem en krystal og en person, uanset om de er i fysisk hudkontakt. Bevidsthed og hensigt skaber forbindelsen. 

Følelser og tanker har også deres egne vibrationer, som eksempelvis under stress kan forvrænge et indre krystalgitter i kroppen. Gennem resonans og påvirkelighed, er krystaller med til at genskabe ligevægt for os, både i sind og krop.

 

The primary “stuff” of the universe is energy and not matter, and space is neither empty nor passive – it’s filled with virtual energies and information.’ – Ervin Laszlo

 

Krystal-Antistress Healing

Hvis du lider af stress, kan jeg anbefale Krystal-Antistress Healing, der udover lyd og krystaller, inkluderer en særlig form for lysterapi, der balancerer hjernen og fjerner stress på celleniveau.

Hvis du er stresset og ikke er bekendt med årsagen, eller ikke har haft nogen form for forudgående samtaleterapi, anbefaler jeg en session på 90 min, hvori der foruden fysisk hjernebalancering indgår coachende samtale, der har til formål at afdække årsagen og sætte dig fri til at vælge en ny og bedre virkelighed.

 

Flere årsager til hjernestress.

Højglykæmisk kost skaber inflammationer i hele kroppen og derfor også ‘hjernestress’. Det meste fastfood er lavet af et mix af fedt og sukker, hvilket gør at hjernen blot skriger på mere af det underlødige usunde mad. Fødevarer der tillige indeholder en høj glykæmisk værdi, såsom dadler, kartofler, hvede og majs, sætter vores hjerne i stressmode på celleniveau. Hvis vi spiser disse fødevarer i store mængder og ofte, oplever hjernen en konstant stresstilstand, som med tiden sætter sig dybe spor.

Stråler fra mobiler og computere, stråler fra eksempelvis sendemaster og jordstråler stresser hjernen. Nogle mennesker er mere følsomme overfor strålepåvirkninger, hvilket vil sige de ofte fysiskt kan mærke et ubehag. De fleste mærker ingenting, men det betyder ikke at de går fri. Alle mennesker påvirkes i en negativ retning. De sensitive med finere antenner, har bare den fordel, at de kan mærke det påvirker dem negativt, før de bliver alvorligt syge.

 

Har du rigtig stress?

Stress symptomer kan være mavepine, hopvedpine, rystende hænder, grådlabil, irritabel, uregelmæssig hjertebanken, at du ikke kan huske noget eller går hvileløst rundt om dig selv, samt ikke kan koncentrere dig om noget som helst.

Stress er årsagen til at selvhelende naturlige processer i vores krop lukker ned. Stress forårsager inflammation i cellerne. Inflammerede celler er desuden i høj-risikogruppen for at udvikle sig til cancerceller. Alle med stress får mærkbart udbytte af Antistress Krystalhealing og hjernebalancering, uanset din fysiske eller psykiske tilstand, alder eller sygehistorie. Dog kan din reaktionstid være træg hvis du har taget meget medicin. Men det er der råd for, så hold dig ikke tilbage.

Hvis du lider af stress, kan jeg anbefale Krystal-Antistress Healing. Alle der har prøvet min unikke form for healing er gået herfra med et væsentligt reduceret stressniveau. Mange føler sig stressfri efter første session, da metoden afstresser på celleniveau i kroppen. Desuden afbalanceres din hjerne og får et velfortjent boost.