PowerCoach

PowerCoaching er noget for dig, hvis:

  • du ønsker at se klart
  • du længes efter indre fred
  • du ønsker at få tingene til at ske
  • du er kommet til et punkt hvor nok er nok  
  • dine drømme kalder på at blive udlevet 
  • du savner mål og mening i livet
  • du ønsker glæden som grundtonen i dit liv
  • du ønsker frihed på alle parametre
  • du ønsker at træde ind i din sande kraft

Vil du mestre dit liv?

De værktøjer jeg videregiver og træner dig i, kan du implementere med det samme. Alle kan i praksis skabe en ny virkelighed, hvis de er besluttede, disciplinerede, og holder det rette fokus, men det er meget få, der kan gå vejen alene. De fleste mennesker har brug for en mentor, der hjælper en med at blive på den smalle sti.

Ego vil kæmpe bravt, for at fastholde sin position som offer. Hvis du vil sætte dig selv helt fri af indbildte begrænsninger, må du kunne se forbi egos konstante vildledninger. Alle har vi vores blinde vinkler, og det er absolut nemmere at afdække dem sammen med en objektiv coach.

3 sessioner fordelt over et par måneder, er som regel nok, til at du bliver en mesterlærling i at tage føringen, når det gælder at transformere dit liv til det bedste du kan forestille dig – and beyond. Men du bliver først din egen mester, når du kan implementere  de frisættende værktøjer i dit liv, uanset hvad der sker.

Power- eller livstilscoach?

I sin grundessens hjælper coaching dig, til at erkende dine styrker, og guider dig mod bevidste og dermed mere kærlige valg. Almindelig livstilscoaching kan have sin berettigelse, men hvis du er besluttet på at stå i din egen kraft og sætte dig selv fri af begrænsende overbevisninger, så er PowerCoaching en mere direkte vej.  Der er aldrig to sessioner der er ens, og intet sker uden din sjæls konsensus.

 

Har du stress?

Hvis du lider af stress, kan jeg anbefale AntistressHealing med et mix af Coaching & Krystalhealing. Alle der har prøvet min unikke form for AntistressHealing er gået herfra med et væsentligt reduceret stressniveau. Mange føler sig stressfri efter første session, da metoden afstresser på celleniveau i kroppen. Desuden afbalanceres din hjerne og får et velfortjent boost. Læs mere HER

 

“The meaning of life is to be present” – Sophia