PowerCoach

PowerCoaching er noget for dig, hvis:

 • du længes efter indre fred, glæde, frihed
 • du ønsker at få tingene til at ske
 • du er kommet til et punkt hvor nok er nok  
 • dine drømme kalder på at blive udlevet 
 • du savner mål og mening i livet
 • du ønsker glæden som grundtonen i dit liv
 • du ønsker frihed på alle parametre
 • du ønsker at træde ind i din sande kraft
 • du ønsker at tilgive dig selv eller andre
 • du har nogle problematikker du ønsker at få belyst
 • du har negative tanker/følelser der dominerer dit liv

Vil du mestre dit liv?

Alle kan i praksis skabe en ny virkelighed, hvis de er besluttede og motiverede nok – og ved hvordan man mestrer . En PowerCoach session med mig styrker motivationen og hjælper dig til at holde fokus på at skabe det liv du ønsker. Alle har vi vores blinde vinkler, og det er absolut nemmere at afdække skjulte overbevisninger og mønstre, sammen med en objektiv coach. Ved at anvende metoderne i dit liv, bliver du din egen ‘mester’. Alle kan lære det, der kræves for at arbejde videre på egen hånd, på en enkelt session.

Skjulte overbevisninger har magt

Ego vil kæmpe bravt, for at fastholde sin position som offer. Det er egos job. Dit job er hverken at undertrykke eller fodre ego, men at praktisere sand skelneevne. Valget står mellem Sandhed og illusion. Sandhed bringer altid fred, glæde og tryghed.

Vi har alle skjulte/ubevidste overbevisninger, der kan få os til at føle, at noget udefra styrer vores liv. Men det falske selv (ego) er ‘Offeret der projicerer ud i verden’ og anklager eller kritiserer andre endog sig selv, for ikke at lykkes (have fred, kærlighed, frihed eller glæde i livet). Når de skjulte overbevisninger eller trossystemer ikke er sande, vil vi opfatte virkeligheden som truende, farlig, ukærlig og mere i samme skuffe. Når du gennem en session får adgang til skjulte og hæmmende overbevisninger, guider jeg en særdeles effektiv og enkel måde at slippe dem på.

Alle tanker er kreative

Den gode nyhed er, at alle tanker er kreative. Vi skaber med vores følelser. Forud for enhver følelse var der en styrende tanke. Vores ubevidste og nedarvede overbevisninger kan ‘overtage følelserne’, hvis vi ikke får overbevisningerne afdækket og bragt frem i lyset. Når en usand overbevisning kommer frem i lyset opløses den. Det er lysets lov. Det bliver legende let, når først man ved hvordan. Det lærer du på en enkelt session.

Hvis du implementerer metoden i dit liv, vil du finde tryghed, glæde og fred i dig selv, uafhængigt af hvad verden byder på. Du kan sagtens blive væltet omkuld, men du rejser dig hurtigt og bliver i stand til at bære dig selv og stå i din sande kraft.

Hvis du ikke ved præcist, hvad du længes efter, kan en session give dig klarhed over dine personlige præferencer for lykke.

Den reneste energi i kosmos er kærlighed
Vi kan ikke definere det
Det er mere end nåde
Mere end medfølelse
Det er en sindstilstand af forbundethed
 
Bekymringer, tvivl og frygt er mørke skyer der står i vejen for forbundethed.
PowerCoaching har potentialet til at opløse skyerne, så du tydeligt erkender og slipper illusioner, der står i vejen for, at du kan stå forbundet i sand kraft – og dermed leve det liv din sjæl ønsker og anvende dine talenter til det fælles bedste.

Hekla… tak er et fattigt ord og er ikke nok til at beskrive den taknemmelighed jeg har. Du hjalp mig, fik mig til at se tingene på en ny måde, til at gå imod modstand med en anden kampgejst. Fik mig til at få større tiltro til mig selv og ikke mindst fik du mig til at tilgive og give slip. Jeg kan varmt anbefale Hekla. Det ændrede mit liv at møde Hekla og jeg bruger til dags dato stadigvæk de redskaber jeg lærte. Af hjertet tak for dig.”  – Katie Poulsen