PowerCoach

PowerCoaching er noget for dig, hvis:

 • du ønsker at se klart
 • du længes efter indre fred, glæde, frihed
 • du ønsker at få tingene til at ske
 • du er kommet til et punkt hvor nok er nok  
 • dine drømme kalder på at blive udlevet 
 • du savner mål og mening i livet
 • du ønsker glæden som grundtonen i dit liv
 • du ønsker frihed på alle parametre
 • du ønsker at træde ind i din sande kraft
 • du ønsker at tilgive dig selv eller andre
 • du har nogle problematikker du ønsker at få belyst

Vil du mestre dit liv?

De værktøjer jeg videregiver, kan alle implementere med det samme. Alle kan i praksis skabe en ny virkelighed, hvis de er besluttede, disciplinerede, og holder det rette fokus, men det er meget få, der kan gå vejen alene. De fleste mennesker har brug for en mentor, der hjælper en med at blive på den ‘smalle sti’. Alle har vi vores blinde vinkler, og det er absolut nemmere at afdække skjulte overbevisninger og mønstre, sammen med en objektiv coach. Når du mestrer og anvender værktøjerne bliver du din egen powercoach – eller mester.

Viden – erfaring – væren

Jeg arbejder med begreberne viden – erfaring – væren, i den rækkefølge. Livet er ikke en skole, det er en skabelsesproces. Vi ved alt der er at vide. Gennem erfaringen bliver vi bevidste. Gennem at leve det vi ved, kan vi være det – og på den måde give det til andre. Først når vi giver sandhed/lys/kærlighed/glæde/fred til andre, kan vi ‘eje’ det. Det er er gennem denne hellige tre-enighed, vi erkender vores sande kraft. Skridt for skridt i livets dans.

“The meaning of life is to be present” – Sophia

Ego eller Ånd?

Ego vil kæmpe bravt, for at fastholde sin position som offer. Det er egos job. Dit job er hverken at undertrykke eller fodre ego, men at vælge en ny og sandere virkelighed igen og igen – ved Åndens kraft. I ‘Et Kursus I Mirakler’ anvendes symbolerne: Det Rette Sind (Ånd) og Det Urette Sind (Ego). For at slippe offer rollen og blive en sand medskaber af sit liv, gælder det om at vælge side. Vi kan ikke have begge mestre.

Vi har alle skjulte / ubevidste overbevisninger, der kan få os til at føle, at noget udefra styrer vores liv. Offeret projicerer ud i verden og anklager eller kritiserer andre endog sig selv, for ikke at lykkes (have fred, kærlighed, frihed eller glæde i livet). Når de skjulte overbevisninger eller trossystemer ikke er sande, vil de frembringe oplevelser, vi egentlig ikke ønsker for os selv.

For at sætte dig selv helt fri af begrænsende eller selvdestruktive overbevisninger, må du kunne se forbi/gennemskue egos konstante vildledninger og have nogle værktøjer du anvender dagligt, hver gang dit liv tager en drejning, der ikke matcher din højeste tanke om dig selv. Powercoaching hjælper dig til at tage føringen i dit liv – og dermed være bevidst med-skaber til AT LEVE LIVET FRYGTLØST.

Alle tanker er kreative

Den gode nyhed er, at alle tanker er kreative. Vi skaber med vores følelser. Forud for enhver følelse var der en styrende tanke. Vores ubevidste og nedarvede overbevisninger kan ‘overtage følelserne’, hvis vi ikke får overbevisningerne afdækket og bragt frem i lyset. Når en usand overbevisning kommer frem i lyset opløses den. Det er LYSETS LOV. Det bliver legende let, når først man ved hvordan.

Hvis du implementerer metoden i dit liv, vil du finde tryghed, glæde og fred i dig selv, uafhængigt af hvad verden byder på. Du kan sagtens blive væltet omkuld, men du rejser dig hurtigt og bliver i stand til at bære dig selv.

Den modne sjæl ved, vi kun tiltrækker (skaber) det vi selv er åbne for. Derfor findes der ingen ofre (og heller ingen bødler). Målet er at du ERFARER, at du kan vælge en ny virkelighed. Når du slipper de usande tanker, ændres dine følelser i sekundet. det ændrer den måde du ser på din verden, og det forandrer alting.

Vi har altid det frie valg – ikke nødvendigvis i hvad vi møder af udfordringer, men i hvordan vi tager det. Valget ligger udelukkende mellem frygt eller kærlighed. Livet er en lind strøm af forskellige oplevelser, men de har alle samme formål: At vælge kærligheden til. Så du kan godt stoppe med at punke dig selv, for ikke at kunne skabe noget ‘bedre’. Alt du oplever har et formål. Hvis du en dag står i lort til halsen, er det ‘just another forgiveness opportunity’, eller sagt på en anden måde: En ny mulighed for at tilvælge kærligheden.

POWER- ELLER LIVSSTILS-COACH?

I sin grundessens hjælper coaching dig, til at erkende dine styrker, og guider dig mod bevidste og dermed mere kærlige valg. Almindelig livstilscoaching kan have sin berettigelse, men hvis du er besluttet på at stå i din egen kraft og sætte dig selv fri af begrænsende overbevisninger, så er PowerCoaching en mere direkte vej.  Der er aldrig to sessioner der er ens, og intet sker uden din sjæls konsensus.

 

“Det er ikke som du har det, det er som du tager det.”

KUNDERNE SIGER

“Hekla… tak er et fattigt ord og er ikke nok til at beskrive den taknemmelighed jeg har. Du hjalp mig, fik mig til at se tingene på en ny måde, til at gå imod modstand med en anden kampgejst. Fik mig til at få større tiltro til mig selv og ikke mindst fik du mig til at tilgive og give slip. Jeg kan varmt anbefale Hekla. Det ændrede mit liv at møde Hekla og jeg bruger til dags dato stadigvæk de redskaber jeg lærte. Af hjertet tak for dig.”  – Katie Poulsen