PowerCoaching nu på fri donation

Fri Donation?

Fri donation betyder, at du betaler det der føles godt. Der er altid en form for værdi udveksling før noget får reel værdi.  Når du er villig til at give noget af værdi er du mere motiveret.
Mange værdsætter deres dyre ejendele mere end de billige. Betyder det så, at jeg ikke værdsætter mig selv eller det jeg giver? Overhovedet ikke. Det betyder at jeg er kommet til den erkendelse, at jeg ikke mangler noget, at jeg er fuldt ud taget hånd om og at jeg kun kan beholde det jeg giver.
Det er værdifuldt for mig, når jeg giver andre muligheden for at finde tryghed, glæde og fred i sig selv – uafhængigt af hvad verden byder på.

Mellem jul og nytår kom dette spørgsmål

“Hvad er det mest meningsfulde jeg kan foretage mig i 2021?”
Svaret kom øjeblikkeligt, klart og tydeligt:
“Færdiggør kurset”.
Som man råber i skoven får man svar.

Hvilket kursus?

Sagen er at ‘Et Kursus i Mirakler’ har været en del af min virkelighed, lige siden bogen for 10 år siden BOG-staveligt faldt ud af hylden, og ned for mine fødder hos ‘De Ukendtes boghandel’.

Efter jeg mod alle odds fik denne bog i julegave (min kæreste ville hellere have givet mig et par cowboybukser) lå den blot og samlede støv et års tid.

‘Da jeg endelig sad med Kurset i hænderne, kunne jeg kun læse en halv side, før jeg som ramt af en knytnæve faldt i søvn siddende. Det gentog sig, til min store forbløffelse – dagligt i ugevis. Visdommen i dette store værk var slående, men ego vil ikke oplyses, og lukkede i den grad af.

Efter et par uger tænkte jeg den mærkelige tanke, at hvis jeg fik valget om kun at tage én bog med på en øde ø, så ville valget falde på denne mærkværdige blå bog – der til forveksling ligner en bibel – men hvis formål er at ophæve alle religioner. Fra dag ét var jeg stærkt tiltrukket, af denne bog på 1000+ sider, med med det mærkværdige sprog og svært tilgængelige metafysik.
Langsomt gik det op for mig, at det simpelthen ikke er en bog man læser. Det er et kursus i at slippe alt, der ikke er sandt. Det er en gradvis opløsning af ego. Gennem små babyskridt bliver man mere og mere villig til at nærme sig erkendelsen af sin Sande identitet.
Kurset arbejder med begrebet ‘Den lille villighed’, der er et afgørende skridt for at sætte sig selv fri af illusioner.
PowerCoach metoden er inspireret af mine egne erfaringer med Kurset og anvender blandt andet ‘den lille villighed’, til ubesværet at slippe det, der ikke tjener os længere. Alle der har modtaget en PowerCoaching går herfra med løftet bevidsthed.
Jeg har udviklet og forfinet metoden Mind on Paper. Ved at stille de helt rigtige spørgsmål, på det rigtige tidspunkt, guider svarene dig til den ene indsigt efter den anden, der sætter dig fri af gamle mønstre og overbevisninger – der før havde ‘taget kontrol over dit liv’. Du kan lære denne enkle men kraftfulde metode på blot en session. Du kan tage så mange sessioner du ønsker.

Når nok er nok

De fleste gør først noget nyt, når de erkender det gamle ikke virker. Når nok er nok, gør vi noget andet end det vi plejer. Den beslutning er startskuddet på at sætte dig selv fri af illusioner. Hvis du har brug for indføring i Kursets metafysik er Online PowerCoaching en måde. Hvis du blot ønsker at komme videre i dit liv eller leve frygtløst med glæden som grundfølelse er Online PowerCoaching et tilbud. Gør altid det, der føles rigtigt. Det er en god pejlesnor her i livet.
Online session på 30-60 minutter på telefon, messenger eller Zoom >>kontakt@heklahekla.dk<< Det er også muligt at få en session i naturen – når vejret tillader det – hvis du hellere vil mødes ansigt til ansigt (sjælland)

Tag selv Kurset

Alle lektioner i Kurset finder du gratis på engelsk KLIK HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *