Power Coaching

Power Coaching er noget for dig, hvis:

 • du længes efter indre fred, glæde, frihed
 • du ønsker at få tingene til at ske
 • du er kommet til et punkt hvor nok er nok  
 • dine drømme kalder på at blive udlevet 
 • du savner mål og mening i livet
 • du ønsker glæden som grundtonen i dit liv
 • du ønsker frihed på alle parametre
 • du ønsker at træde ind i din sande kraft
 • du ønsker at tilgive dig selv eller andre
 • du har nogle problematikker du ønsker at få belyst
 • du har negative tanker/følelser der dominerer dit liv

Vil du mestre dit liv?

Alle kan i praksis skabe en ny virkelighed, hvis de er besluttede og motiverede nok – og ved hvordan man mestrer sit liv. En PowerCoach session med mig styrker motivationen og hjælper dig til at holde fokus på at skabe det liv du ønsker. Alle har vi vores blinde vinkler, og det er absolut nemmere at afdække skjulte overbevisninger og mønstre, sammen med en objektiv coach. Ved at anvende mine kraftfulde metoder i dit liv, bliver du med øvelse din egen ‘mester’. En session er nok til at forstå grundideen, men ønsker du et 6-10 ugers forløb med fokus på din spirituelle udvikling, så er Spirituel Coaching en ydelse jeg tlbyder.

Skjulte overbevisninger har magt

Ego vil kæmpe bravt, for at fastholde sin position som offer. Det er egos job. Dit job er hverken at undertrykke eller fodre ego, men at praktisere sand skelneevne. Valget står mellem Sandhed og illusion. Sandhed bringer altid fred, glæde og tryghed.

Vi har alle skjulte/ubevidste overbevisninger, der kan få os til at føle, at noget udefra styrer vores liv. Men det falske selv (ego) er ‘Offeret der projicerer ud i verden’ og anklager eller kritiserer andre endog sig selv, for ikke at lykkes (have fred, kærlighed, frihed eller glæde i livet). Når de skjulte overbevisninger eller trossystemer ikke er sande, vil vi opfatte virkeligheden som truende, farlig, ukærlig og mere i samme skuffe. Når du gennem en session får adgang til skjulte og hæmmende overbevisninger, guider jeg en særdeles effektiv og enkel måde at slippe dem på.

Alle tanker er kreative

Den gode nyhed er, at alle tanker er kreative. Vi skaber med vores følelser. Forud for enhver følelse var der en styrende tanke. Vores ubevidste og nedarvede overbevisninger kan ‘overtage følelserne’, hvis vi ikke får overbevisningerne afdækket og bragt frem i lyset. Når en usand overbevisning kommer frem i lyset opløses den. Det er lysets lov. Det bliver legende let, når først man ved hvordan.

Hvis du implementerer metoden i dit liv, vil du finde tryghed, glæde og fred i dig selv, uafhængigt af hvad verden byder på. Du kan sagtens blive væltet omkuld, men du rejser dig hurtigt og bliver i stand til at bære dig selv og stå i din sande kraft.

Hvis du ikke ved præcist, hvad du længes efter, kan en session give dig klarhed over dine personlige præferencer for lykke.

 
Bekymringer, tvivl og frygt er mørke skyer der står i vejen for forbundethed.
PowerCoaching har potentialet til at opløse skyerne, så du tydeligt erkender og slipper illusioner, der står i vejen for, at du kan stå forbundet i sand kraft – og dermed leve det liv din sjæl ønsker og anvende dine talenter til det fælles bedste.

 

Lidt om min baggrund

I 2012 skrev jeg på tre måneder kreativitets- og selvhjælpsbogen ‘Mod Til Forandring’ – i totalt flow – min hånd blev til tider ført af en usynlig kraft. Da jeg meget overrasket spurgte: “Hvem fører min hånd?”, kom svaret fra en blid kvindestemme: “Sophia”. Samme år begyndte jeg at studere Et Kursus i Mirakler. Denne moppedreng af en bog faldt bogstaveligt ud af hylden i boghandelen og ned for mine fødder. Spirit arbejder gennem os alle med de symboler vi kan forstå. Siden 2011 efter ulidelig fysisk smerte over 18 måneder 24/7, blev jeg inspireret af Spirit til at lave ‘Guddommelig hovedrengøring’© i de tre nederste chakras. På tre måneder skabte jeg tryghed, glæde og fred i mig selv. Det kan du også.