Spirit Coaching


Spirit Coaching forløb med PowerCoach Hekla

Spirit står for en spirituel tilgang – og en holistisk praksis gennem Ånd, Hånd og Hjerte.
Vi må tage ansvar for vores egen lykke, gå vejen selv og erfare hvad vi virkelig er. For at ‘gå hjem’ i os selv, behøver vi egentlig ikke at lære noget nyt, men aflære og lægge falske trossystemer og overbevisninger fra os. Vi afdækker illusioner og trækker ‘sløret’ til side sammen. Du frisættes gennem at slippe fortidens beklagelser, gamle traumer og selvdestruktive mønstre på en enkel måde. Når vi slipper fortiden, fylder nuets kraft os med kærlighed, glæde og lys.

 

Vi mennesker kommer ingen vegne med spirituel bypassing. I forløbet bliver det klart og tydeligt belyst, hvilke spirituelle fælder vi kan møde. Du får støtte hele vejen til at blive mere bevidst og dermed gøre op med lidelsesvejen, samt ideen om at skulle nøjes med eller blot overleve i verden. I stedet vises du en enkel men meget effektiv vej, til at favne livet i tillid – som et begejstret menneske, der hviler i sig selv og kender sit værd.

 

I et coach forløb med mig udfolder du evnen til:

  • At genskabe et balanceret, glædesfyldt og meningsfuldt liv,
  • At stå i sand kraft og mestre kreativ disciplin,
  • At hæve din vibration og øge din bevidsthed,
  • At skelne mellem sandt og falskt,
  • At tilgive og leve i tillid.
Spirituel Coaching med Powercoach Hekla Hekla
Spirituel Coaching

Lidt om min baggrund

I 2012 skrev jeg på tre måneder og i totalt flow: kreativitets- og selvhjælpsbogen
‘Mod Til Forandring.

Samme år begyndte jeg at studere Et Kursus i Mirakler. Det gør jeg nu på 10 år. Denne moppedreng af en bog faldt bogstaveligt ud af hylden i boghandelen og ned for mine fødder. Spirit arbejder gennem os alle med de symboler vi kan forstå, inklusive alle vores relationer men især gennem vores tætte forhold.
I 2011 efter ulidelig fysisk smerte over 18 måneder 24/7, blev jeg inspireret af Spirit til at lave ‘Guddommelig hovedrengøring’©. På tre måneder skabte jeg tryghed, glæde og fred i mig selv. Instant healing er mulig. Smerterne forsvandt. Du kan læse om flere ‘mirakler’ i min bog.

 

Hvis du vil prøve en enkelt session før du går i gang med et længere forløb, så læs mere om Power Coaching

 

 


Ring til mig hvis du har spørgsmål på 2628 6574 i tidsrummet kl. 11.00-19.00