Foredrag

Foredrag med Hekla Hekla er rettet både mod små og større grupper – både i det private eller offfentlige regi. Foredragene handler om spiritualitet, kreativitet og det gode liv. Krydret med personlige anekdoter, erfaringer fra levet liv og tilegnet viden i en skøn blanding. Jeg giver ikke kedelige foredrag med hundredvis af powerpoint slides og har primært fokus på, hvad vi selv kan gøre for at skabe gode liv – sådan helt nede på jorden.

KALENDER 2023:

Torsdag den 23 martsEt ‘strålende’ liv (bemærk: dato flyttet fra den 16 til den 23)
Tid: kl. 20.00-22.00 inklusive en kort pause. Der kan købes te, kaffe med mere i cafeen
Sted: Det Færøske Hus, Vesterbrogade 17A. Tilmelding ikke nødvendigt. Betaling i døren 50 kr.


Priser for grupper og foreninger ligger på mellem 750 kr. og 1500 kr. afhængig af sted og formål.
Alle foredrag ligger på 2,5 timer inklusiv kort pause. Arrangøren betaler rejseomkostninger udenfor Storkøbenhavn.

Foredrag 1: Et ‘strålende’ liv

Foredrag med Hekla Hekla om ikke-ioniserende stråling fra mobiler, wifi og andre 'smarte ting'.

Bliv klogere på hvordan vi kan leve godt, på trods af øget stråling – fra alle de ‘smarte’ trådløse ting vi omgiver os med 24/7. Over de sidste 30 år er den menneskeskabte elektromagnetiske stråling steget med 1.000.000.000.000.000.000 gange. Det er 18 nuller. Kom og hør hvorfor det ikke nødvendigvis er særlig smart, og hør hvad du selv kan gøre for at kunne navigere mere hensigtsmæssigt i den ‘suppedas’.

Kom og bliv klogere på

1. Hvorfor stråling 24/7 ikke er en go ide
2. Hvorfor nuværende grænseværdier ikke beskytter os mod cellestress oa.
3. Hvad du selv kan gøre for at håndtere teknologien forsvarligt
4. Hvad du selv kan gøre, for at styrke kroppens selvhelende evner til at modstå stråling, i en verden hvor der ikke længere er et reelt fravalg.
5. Hvad du kan gøre for at blive mindre afhængig af at være online

Trives mennesker og dyr egentlig med trådløs stråling?

Det er langtfra alle, der trives med de enorme mængder af usynlig og lugtfri elektrosmog, som de nye trådløse kommunikationsteknologier har indført i vores dagligdag. Børn er særligt udsatte. Efter dette foredrag vil du måske blive klogere på; hvorfor så mange generelt har det dårligt, sover alt for lidt og er stressede. Svenske tal viser at 6% af befolkningen måske allerede har nået grænsen for hvad godt er. Har de udviklet decideret Elektro Hyper Sensitivitet? Pattedyr, insekter og planter er måske også påvirket negativt af de nye livsbetingelser, da ikke-ioniserende stråling – i folkemunde kaldet mobilstråling – har forskellige bioeffekter.

Dette foredrag handler om hvorfor vi bør beskytte os og især hvad vi selv kan gøre. Du får en forståelse for hvordan stråling påvirker os, hvordan vi anvender teknologien forsvarligt i vores dagligdag – og ikke mindst hvordan du kan styrke kroppens naturlige selvhelende evner.

Vi må selv gøre noget mens vi venter på politisk vilje, til at tage videnskabelig konsensus på området alvorligt – der understreger vi som minimum skal anvende forsigtighedsprincippet. De nuværende fastsatte grænseværdier beskytter hverken syge, børn, ældre eller husdyr mod elektrosmog fra sendemaster, mobiltelefoner, Wi-fi og andre ‘smarte’ trådløse ting.
Jeg har gennem politisk arbejde de sidste 4 år, interesseret mig for og undersøgt emnet til bunds. Det ligger mig derfor meget på sinde, at der kommer fokus på, at vi tager bedre vare på os selv, vores børn og husdyr.

Du kan starte med at læse artiklen: Gå offline og bliv hel igen