Sådan beskytter du dig mod elektromagnetisk stråling, EMS

– fra mobilmaster, wi-fi routere, SmartPhones, SmartTV, SmartMeter og andre ’smarte’ trådløse ting, der sender og modtager med mikrobølger i det radiofrekvente ikke-ioniserende frekvensområde. (opdateret 18.10)

6 metoder til at beskytte dig og dine mod elektrosmog

Trådløs stråling er klassificeret som et miljøtoksin (Europarådet) og i 2011 som: muligt, kræftfremkaldende (WHO)

Som Powercoach må jeg understrege, at frygt har en stærk indflydelse på din evne til at håndtere stressfulde situationer, uanset hvad årsagen er. Tæm frygten ved at sætte dig ind i stoffet, hold pauser og ground dig i naturen når du mærker uro – og tag dine forholdsregler for at beskytte dig – mens vi kollektivt lægger pres på tiltrængte politiske tiltag, der vil beskytte både mennesker og dyr. Og anerkend dem, der allerede lider under den daglige påvirkning fra elektromagnetiske felter (EMF), i stedet for at latterliggøre. Vil du vide hvorfor du bør beskytte dig? Læs mere HER

Efter mange måneders research, er jeg endnu mere overbevist om, at det er nødvendigt at beskytte sig mod det bombardement af EMF vi udsættes for dagligt, med alle tilgængelige midler. I Sverige har man fundet frem til at 3-6 % er ramt (1) af den miljøbetingede lidelse, Elektrohyper sensitivitet (EHS) (2). Jeg er ikke i tvivl om, at procenttallet er meget højere, da fibromyalgi, depression, stress, og ADHD kan være EHS i forklædning. EHS kan være svært at diagnosticere, da lidelsen overlapper andre stresstilstande og rammer individuelt i eksempelvis de organer hvor man har en svaghed i forvejen.

Hvis du har en af førnævnte diagnoser, så start med at kable din wi-fi router, sæt mobilen på flyfunktion (eller sluk for mobildata hvis du venter et opkald). Hvis du er en af dem, der er så uheldig at have fået installeret trådløs Smartmeter (elmåler), så kan du i første omgang insistere på at få flyttet antennen 20-30 m væk fra der, hvor du sover. Hvis du har EHS, bør du skaffe dig en advokat så du kan lave indsigelse og bede om at det skiftes ud med en gammel analog måler. Jeg anbefaler at du implementerer så mange af nedenstående metoder som muligt, da den samlede mikrobølgestråling fra trådløs teknologi og sendemaster er kraftigt stigende, både i det offentlige rum, på arbejdspladsen og i vores hjem.

Herunder er ting du kan implementere i dit liv, hvis du allerede er ramt af EHS, eller du vil beskytte dig og dine mod uoprettelige celle- og DNAskader, som et utal af uafhængige forskere i dag forbinder med EMF, selv langt under de gældende grænseværdier i Danmark.

 1. Jordforbindelse er essentielt – krystaller der grounder
 2. Sluk og minimer brug af trådløs teknologi
 3. Krystaller der beskytter mod EMF
 4. Krystaller der lindrer EHS-symptomer og stress
 5. Detox af tungmetaller er et must 
 6. Øg Antioxidanter og sænk frie radikaler
Min EHS-historie kort

6 uger efter Smartmåleren (trådløs fjernaflæsning af elforbrug) blev installeret i mit hjem, fik jeg akut og konstant brændende svien på toppen af hovedet, skarpe jag i hovedet, ringen for ørene om natten og uro i kroppen. Det skal nævnes, at jeg var udsat for EMS fra SmartMåleren næsten 24/7, da jeg ikke kom ud p.g.a. fodskade. Intet andet havde ændret sig i mit liv. Efter 3 uger med EHS-symptomerne fandt jeg tilfældigt både årsag og løsningen. Da jeg indså sammenhængen mellem tungmetaller og EHS, detoxede jeg som beskrevet under pkt. 5. Efter kun få dage forsvandt den brændende fornemmelse på toppen af hovedet.

Derefter fik jeg flyttet Smartmeter-antennen ned i kælderen og væk fra mit soveværelse, kablede min wi-fi forbindelse, skar drastisk ned for brug af trådløs teknologi – især under transport. Når jeg med måde anvender trådløs Smartphone eller iPad i dag, er jeg altid fuldt beskyttet med EMF-krystaller. Hvis jeg ikke har krystallerne på mig, oplever jeg stikken/prikken i armene, når jeg sidder med min SmartPhone eller iPad. Det er også værd at vide, at hvis du allerede har parfume eller kemikalie allergi, er du mere udsat for at udvikle EHS – og omvendt.

Efter 2 måneder med nedenstående metoder er jeg symptomfri. Men jeg var også heldig, at jeg fik taget fat ved roden i tide. Jeg kender andre der lider meget værre end jeg har gjort – og som i dag må leve som decideret EMF-flygtninge.

 

1. Jordforbindelse er essentielt

Mobilstråling stresser os på flere planer, og det er derfor vigtigt, at vi til stadighed grounder os. For at beskytte dig mod EHS eller dæmpe stress og uro, er det vigtigt at du er godt groundet. Naturen er den bedste healer, og derfor er ophold i naturen et must, især for dig, der allerede lider af den miljøbetingede lidelse EHS. For dig der ikke er ramt endnu, kan daglige ture i skov eller ved havet, virke forebyggende. Gå barfodet på jorden. Gå en tur og sæt dig bagefter på en træstub eller sten og træk vejret roligt. Hav opmærksomheden på dine fødder, kram et træ eller bare gå i naturen – uden mobilen. Bær groundende krystaller som smykker eller lommesten.

Symptomer hvis du mangler jordforbindelse
 • Føler sig generelt utilpas, svimmel, energiforladt, træt og drænet (vågner op træt)
 • Vanskeligheder ved at koncentrere sig eller fokusere
 • Hukommelsestab eller glemmer aftaler eller andre vigtige ting
 • Følsomhed overfor lys og støj
 • Følelse af at være overstimuleret og nervøs
 • Klodsethed hvor du ofte bumper ind i ting (Gå altid til lægen for at udelukke andre årsager)
 Krystaller der grounder 

Som Krystalfacilitator er det naturligt for mig at anvende krystaller, både til at fjerne stress, beskytte mod mobilstråling og til at genoprette jordforbindelsen, så jeg kan stå stærkt forankret. Ved at bære RØGKVARTS, SORT TURMALIN, RØD JASPIS, SORT OBSIDIAN, SNEFNUG OBSIDIAN, ÆGTE TURKIS, CHAORITE, RUBIN eller ONYX kan du få genskabt jordforbindelsen. Start med at rense krystaller og sten i vand og sollys/månelys. Sæt dig derefter med krystallen i hænderne og’ tak for at du er groundet’. Når man arbejder med krystaller styrkes effekten, når man arbejder med en bevidst intention.

TIGERØJE, MØRK AMETYST og BLÅ ARAGONIT er især en rigtig god kombination hvis man er fysisk stress påvirket og mangler jordforbindelse. Det er i det hele taget vigtigt for både store og små, dagligt at komme ud i naturen og koble af fra det hektiske hverdags liv i vores højteknologiske samfund.

Der er delte meninger om RØGKVARTS. Nogle mener den beskytter mod stråling ved at absorbere EMF og omdanne det til ren energi. Andre mener at alle kvarts forstærker EMF. Jeg ved med sikkerhed den er eminent til at grounde. Brug den primært når alle dine trådløse apparater er slukkede. Hvis du vil vide mere om hvordan krystaller virker, så læs mere HER

 

Tigerøje, Mørk Ametyst og Blå Aragonit

2. Sluk og minimer brug af trådløs teknologi

Da din Smartphone er den største kilde til mobilstråling, både med 4G og 5G netværks frekvenser kan du minimere strålingseksponeringen drastisk ved at slukke for mobilen eller som minimum sætte den på flyfunktion, når du ikke bruger den. Sundhedsstyrelsen anbefaler at du ikke bruger dine ‘smarte ting’ under transport, da de kan gå over tilladte SAR værdi, når de konstant leder efter en ny sendemast. Din Wi-fi router er ikke bedre, tværtimod. Køb et kabel og sluk for wi-fi på routeren. Giv dine børn under 16 år begrænset adgang til spillekonsoller, iPads eller computer, da de med deres tyndere hjerneskal er i en særlig risikogruppe. Og sørg for at du og dine børn er beskyttet, når i er omringet af trådløs teknologi. 

Teknologirådet anbefalede i 2016, at børn under 16 år beskyttes mod stråling, og det bliver ikke bedre med markant højere frekvensrum 5G netværksteknologien vil indføre i vores hverdag. Sundhedsstyrelsen har lavet råd til strålebeskyttelse fra mobiler, da de i 2011 blev klassificeret af WHO som; muligt kræftfremkaldende. Jeg har udvidet sundhedsstyrelsens anbefalinger så, at du og dine børn selv kan gøre noget for at beskytte jer, mens vi venter på at regeringen implementerer forsigtighedsprincippet ved at sætte grænseværdierne ned, som anbefalet af ICNIRP når det gælder børn, gravide (fostre) og kronisk syge, så de beskytter alle grupper i samfundet og dyrene der også bliver syge.

Kabl både din wi-fi router og din bærbare, når du arbejder hjemme, og sluk når du ikke er online. Sæt iPad og mobilen på Flyfunktion eller nøjes med at slå mobildata fra, hvis du gerne vil kunne ringes op. Sluk især for mobilen om natten, og brug et gammeldags vækkeur. Der er flere undersøgelser, der viser at EMS øger de frie radialer, hvilket sænker melatonin i blodet. Hjernen tror mobilstråler er dagslys, og stopper derfor med at producere melatonin der beskytter os mod kræft. Lad være med at have mobilen i lommen eller ved siden af dig konstant (i brugsforvirringen står der, du skal placere mobilen mindst 15-22 mm fra dig – jo længere væk jo bedre), og placer bærbare computere mindst 20 cm fra dig, og aldrig i skødet, hvis du altså gerne vil have børn. Tal ikke i mobil mere end samlet 30 minutter om dagen, og max 6 minutter ad gangen, med 15 minutters pause. Hold ikke mobilen mod dit øre. Jo tættere på din hjerne, dine æggeledere/testikler og dit hjerte, jo større risici for infertilitet, hjernekræft og hjertearytmi.

Dine ældre trådløse apparater understøtter ikke 5G. Pt er der kun aktive 5G sendemaster i udvalgte byer, som testes på udvalgte borgere af TDC primo 2020. Ring til dit mobilselskab og insister på at få at vide, hvor og hvornår de planlægger 5G master i dit nærmiljø. Hvis du vil undgå de højere frekvenser, så lad være at købe nye dimser, der understøtter 5G. Hvis din mobil allerede understøtter 5G, så kan du selv sætte den tilbage til 4G under mobilnetværk. Forbrugerne har magten.

Brug kun din mobil til vigtige ting, når du er under transport. Når du sidder i tog, bil eller bus, leder mobilen nemlig konstant efter signal, og det kan resultere i at SAR værdien går over sit maxniveau. Jeg vil ikke tilråde det, men hvis du absolut skal anvende høretelefoner, så undersøg om ikke Bluetooth i virkeligheden er bedre, da ledningen i de almindelige kan forstærke signalerne og skabe dirty electricity. Dog er ulempen ved Bluetooth, at folk ofte har dem tændt uafbrudt. Du kan skabe fornyet ro i dit sind og krop, ved blot at lægge mobilen mindst tre meter væk fra dig og med forsiden nedad, hvis den er tændt, så slipper du for at forholde dig til nye beskeder 24/7. Tjek den blot 3 gange om dagen og lad den ellers være noget du kun anvender ved regulære behov, og ikke det centrale fokuspunkt i dit liv. Tag en beslutning om, at det er dig der styrer dit liv – ikke mobilen. EHS-foreningen har flere råd. (3)

Beskyt dit barn mod mikrobølgestråling

Prøv at give dit barn en uges kold tyrker fra al elektromagnetisk stråling, og vær vidne til mirakler, som så mange andre, der har gået så drastisk til værk. Men husk, du kan ikke bare tage mobilen fra børn, der ex. er spilafhængige, uden at erstatte det med noget godt. Tag dem med ud i naturen, lav noget sjovt sammen. Hvis dine børn udviser aggressiv adfærd, når du beder dem slukke computer eller lægge mobil væk, og de ikke kan slappe af uden, så er de afhængige. Det hjælper på din autoritet, at du selv lægger mobilen væk. Gør det ex. til en vane at sætte alle mobiler i huset på flyfunktion og lægge dem ind i et skab, mens familien spiser sammen samt en time før sengetid. Det er påvist at det blå lys fra skærmene påvirker os negativt, og giver en dårligere søvn. Gå helt bort fra babyalarmer, da skaden potentielt er farligere jo tyndere hjerneskallen er.

mobilstråling
Kunst af Richard Kosse

3. Krystaller der beskytter mod EMF

Jeg har 8 års erfaring med krystaller og ved nu, at de udover at fjerne stress, også kan beskytte mod elektrosmog og rense rum for EMF. Vælg blot den eller de sten og krystaller, som du føler dig mest tiltrukket til. Der er en række krystaller, der er yderst gavnlige til at eliminere eller formindske EMS. Nogle er kendt for at hjælpe kroppen til naturligt at helbrede symptomer fra EHS, andre blokerer eller absorberer EMF. Nogle er nyttige at have mellem dig og dine trådløse apparater, eller tæt på kroppen, såsom de helt uundværlige i samlingen – Sort Turmalin og Shungite.

SORT TURMALIN – er en kraftig krystal til beskyttelse. Jeg har sort turmalin på mig, eller mellem mig og min computer, da turmalin har en unik evne til at absorbere elektrosmog. Du kan også sætte en sort turmalin på natbordet og foran TVet. Prøv at sidde med turmalinen i højre hånd og trække vejret roligt i 15 sekunder inden du sætter dig ved computeren. Sort Turmalins egenskaber er eminente til at ophæve strålingen i rummet. Lav evt. en eliksir og spray i dit hjem. GRØN AVENTURIN og MALAKIT absorberer strålerne ligesom Sort turmalin. Bemærk Malakitstøv er giftigt og skal kun anvendes i poleret tilstand og aldrig i eliksir.

SHUNGITE – kan du bære eller sætte på dit trådløse udstyr, Smartmåler, el-dåser, lamper og stikkontakter. Shungite er et sjældent magnetisk mineral, der har evnen til at dæmpe eller helt fjerne påvirkningen af ​​elektromagnetiske felter, gennem at absorbere strålerne. Forefindes kun i Karelen, Rusland. Shungite er opdelt i tre kvaliteter, afhængig af kulindholdet. De to mest anvendte kvaliteter er sort eller askegrå sten, der består af 55 % – 64 % kul. Elite, eller Ædel Shungite, er sjælden og mest effektiv både til at beskytte mod stråling og til at rense vand. Ædel Shungite er sølvskinnende og af krystallinsk struktur, og består af 93 % – 98 % kul og indeholder derved flest fullerener. 1- 2 % af de samlede forekomster er ædel Shungite og koster ca. 20 kr. pr. gram. Den kan ikke formes til perler, så jeg bruger sortgrå Shungite til mine smykker. Shungite kaldes også ‘miracle stone’ eller ‘stone of life’. Udover at den er eminent til at beskytte mod stråler, øger den dit energiniveau, booster immunforsvaret og detoxer. Det siges den dræber alt der skader mennesker, og genopretter alt der er godt. Placer den i dit hus og bær den i smykker som beskyttelse mod stråling fra alle dine trådløse apparater.

DIAMANT, HERKIMER DIAMANT, JASPIS og SODALIT renser rum. Lav eks. eliksir med diamant og spray i rummet.

VULKANIT, REGNBUE FLUORIT, AMAZONIT, SORT MÅNESTEN, SPODUMEN, FULGURIT og DIAMANT beskytter dig mod de elektromagnetiske stråler. Diamant er eminent til at beskytte mod mobilstråler. Ønsk dig diamantøreringe, der beskytter dig når du taler i mobil. PYRIT, HÆMATIT, MAGNETIT, er også fremragende til at beskytte og styrke dig på flere planer, men skal ikke sættes på iPhone, iPad eller computer, da de godt kan afstedkomme tekniske funktionsforstyrrelser. GULD forstærker krystallernes virkning.

Krystaller og sten kan også med stor fordel bæres i armbånd, ringe og halskæder. Se mere om EMF-beskyttelse på KRYSTALKLAR på facebook. Skriv til mig, hvis du ønsker et personligt og unikt smykke, der beskytter mod stråling, sænker dit stress niveau og grounder dig. Også til børn.

4. Krystaller der lindrer EHS symptomer og stress

Det kan være svært at afgøre om du har EHS. Det hjælper at slukke for alle dine trådløse apparater i nogle dage, eller bare hver nat. Hvis det lindrer symptomerne, så er du tættere på en afklaring. Giv ikke op, og brug et mix af alle metoderne over længere tid, før du afviser effekten.

Symptomer relateret til EHS
 • Irriteret rødmende hud, der føles som sviende brændende, når du sidder ved computeren, har mobilen i hånden eller ved øret
 • Svær hovedpine eller skarpe jag i hjernen, der opstår når du er tæt på sendemaster ​​eller trådløse enheder i dit hjem, herunder mobil, computer, Wi-fi og Smartmeter.
 • Ringen for ørerne, især om natten
 • Hjertesmerter og hjertebanken
 • Irritabilitet, træthed eller angst
 • Led- og muskelsmerter samt muskelsvaghed
 • Søvnløshed – hvis du vågner du flere gange hver nat kan det være et generelt stress tegn (Gå altid til lægen for at udelukke andre årsager)
Afstressende og healende krystaller og sten for EHS ramte

Da EHS er betinget af blandt andet en stressreaktion på celleniveau (oxidativ stress), har jeg her listet nogle krystaller, der er ekstra gode til EHS ramte med stress symptomer: GUL FLUORIT,  GULD-OBSIDIAN, TIGERØJE, MØRKLILLA AMETYST, MARMOR PICASSO, LAPIS LAZULI, GRØN AVENTURIN, RAV, PYRIT og HÆMATIT. Hvis du har voldsomme symptomer, så sid med SORT TURMALIN i højre hånd og forestil dig at al stress fra din krop absorberes af krystallen.

TURKIS er en masterhealer og beskytter mod al forurening, også elektrosmog. LEPIDOLIT healer kroppen for computerstress. APACHETÅRE fjerner toxiner fra din krop. KUNZITE og BLÅ ARAGONIT fjerner geopatisk stress i kroppen og opløser angst forårsaget af computerstress.

Gå ikke med kvarts

Alle typer kvarts forstærker emanationerne fra de trådløse enheder. RØGKVARTS, ROSAKVARTS OG CHLORIT er dog gode til at lette på EHS symptomer, men bruges kun hvis der ikke findes tændte trådløse enheder i nærheden, da de forstærker EMF. Brug dem kun når du mediterer i naturen og helst kun når du er mindst 500 meter væk fra strålingskilder. Husk naboens wi-fi rækker mindst 300 meter. Sid med krystallen i venstre hånd og mærk dine fødder. Træk vejret bevidst og lyt til alle lyde omkring og i dig.

5. Detox af tungmetaller er et must 

Når vi vil detoxe kroppen for tungmetaller, kan det være en fordel at spise ren plantekost, økologisk selvfølgelig, da pesticider øger de frie radikaler. Ved at spise et bredt spektrum af fødevarer der sænker de frie radikaler, kan vi opnå kraftig beskyttelse mod de uheldige virkninger af stråleeksponering. Men intet slår Gluthation – Mirakelmolekylet – når der skal detoxes for tungmetaller. Gluthation er kroppens Masterantioxidant.

Gluthation og Aeon plastre til hurtig og effektiv destress og detox

Vi kan altid spise sundere og skabe bedre betingelser for kroppen, MEN jeg kender intet der er så effektivt til at detoxe for tungmetaller som Gluthatione plastret fra Lifewave(4). Jeg afstresser og detoxer for tungmetaller med de banebrydende (krystal/lys)plastre, der støtter kroppen i selvhelende processer. Aeon er et antistress plaster der eliminerer oxidativ stress på celleniveau på ultrakort tid og Gluthatione er vores masterantioxidant, der indkapsler tungmetaller i kroppen og skyller dem ud gennem urinen. Et Gluthation plaster (patenteret) øger kroppens naturlige antioxidant med op til 300 % på 24 timer (hvilket kan måles i blodet). Intet andet der eksisterer på planeten i dag, kan detoxe kroppen for tungmetaller så hurtigt og ukompliceret. Det kan jeg skrive under på. Aeon brugt rigtigt, har tidligere i mit liv hjulpet mig af med invaliderende stress på 3 døgn. Gluthatione plastret har fjernet kroniske smerter jeg havde i 20 år og nu senest den brændende fornemmelse på toppen af hovedet samt de andre EHS-symptomer jeg havde. Jeg laver desuden hjernebalancering 3 x ugentligt med Aeon plastret.

En sund livsstil indebærer også moderat motion. Vær opmærksom på at meget hård træning har den modsatte effekt og sænker dit Gluthation niveau, ligeså med stråling, stress, traumer, infektioner, forurening, medicinrester, pesticider, alkohol, fastfood og rygning. (5) Det er derfor vigtigt at vi holder vores Gluthation niveau oppe hele livet.

Sammen med de rigtige krystaller og fornuftig brug af trådløs kommunikation samt ugentlig antistress og detox med Lifewaveplastre (6), har jeg nu fået mit liv tilbage. Der findes langsommere og besværligere måder at detoxe tungmetaller på, men det er mit liv for kort til. Find din egen vej.

6. Antioxidanter og Frie Radikaler

Elektromagnetisk stråling kan påvirke biologiske systemer ved at øge de frie radikaler og ændre antioxidantforsvarssystemerne i væv (7), og til sidst føre til oxidativ stress. Oxidativ stress skaber inflammation i kroppen – som er årsag til et utal sygdomme, heriblandt forstadiet til kræft. Som et supplement til de andre tiltag, kan du overveje at spise C vitaminer, samt grønt og frugt, der sænker de frie radikaler i kroppen. Svovlholdige antioxidanter, der findes i korsblomstrede grøntsager, såsom broccoli, grønkål og kål, beskytter os mod eksponering for stråling gennem deres afgiftende egenskaber. Hjernen kender ikke forskel på dagslys og computerstråler, så når du har mobilen tændt aften/nat tror hjernen at det er dag, og det sænker produktion af antioxidanten Melatonin. Nyere forskning påviser en sammenhæng mellem lavt Melatonin og øget risiko for kræft. (8)

Superdrikken, der vil gøre underværker i din krop, og fjerne inflammation i kroppen, forårsaget af frie radikaler og oxidativ stress. Gør noget godt for dig selv. Tag et shot af dette mix hver dag: presset citron, papaya- eller ananassaft, ingefær og 1 tsk. Gurkemeje. Spis masser af antioxidanter som er kroppens eget værn mod elektrosmog: Broccoli, nødder, olivenolie, blåbær, fisk (omega 3), sure kirsebær, tang, fermenteret fødevarer, papaya og grøn te, gulerødder og æbler. Undgå fødevarer der øger de frie radikaler, som ex.  gluten, forarbejdet mad (pølser mm.), forkullet/brændt mad, natskyggeplanter (kartofler, tomater og aubergine), Omega 6 i store mængder og sukker.

Der er al mulig grund til at gå over til en udpræget grønnere diæt. Følgende fødevarer øger Master-antioxidanten Gluthation. Men du skal godt nok spise meget af det. Broccoli, rosenkål, blomkål, avocadoer, ferskener, vandmelon, kanel, kardemomme, gurkemeje, ærter, hvidløg, løg og rød peberfrugt (9). 

19 gode fødevarer til detox er Spirulina, Chlorella, Tang, Kelp, Grøn Te, Hvidløg, Løg, Hvede Græs, Æbler (frugter rige på Pektin), Citroner, Persille, Rødbeder, Surkål, Ingefær, Avocado, Peberrod, Grønkål (grønne bladgrønsager), Broccoli og Kokosolie.

 

Så alt i alt, vil din fremtid se lidt lysere ud, hvis du tager dine forholdregler og skruer ned for trådløs teknologi påvirkning, indfører nogle skønne krystaller i familien, herunder især sort Turmalin og Shungite, holder Gluthation niveauet oppe på 100% hele livet, og samtidig gør KÅL på nogle friske økologiske grøntsager. Bon appetit.

 

Fodnoter

(1) ”Enligt Socialstyrelsen senaste rapport från 2009 har vi nu c:a 3.2% elöverkänsliga, vilket med en befolkning på 9 miljoner blir nära 300 000 drabbade, 0.4% eller c:a 36 000 hade svåra besvär” https://eloverkanslig.org/eloverkanslighet/

(2) EHS er en miljø-lidelse. Elektrosmog er klassificeret som en miljøgift. Kroppens fysiske og kognitive reaktioner på stressbelastningen er et sundt forsvar mod syge stråler, fra trådløs teknologi, som eks. 3G, 4G og 5G sendemaster, mobiler, Wi-fi mm. Eller fra Ekstra lave frekvenser (ELF) fra højspændingsmaster. Jeg er fortaler for, at vi får folketinget til at acceptere EHS som en miljøbetinget lidelse, så at vi kan stoppe stigmatiseringen af mennesker med erkendt EHS. Jeg er personligt modstander, af at sygeliggøre os ’superantenner’. Vi registrerer blot miljøbelastninger som støjforurening, kemiforurening og elektrosmog tidligere end de fleste. Se EHS-symptomer på http://ehsf.dk

(3) http://www.ehsf.dk/gode-raad.htm

(4) Opfinderen af Lifewave plastrene fortæller i denne video om Masterantioxidanten Gluthation. Forskere har tillige fundet sammenhænge mellem meget lave Gluthationniveauer og kroniske smerter. Jeg havde kroniske smerter, efter 4 dage på Gluthation plastret var jeg smertefri for første gang i 20 år.

(5) Hør mere om mirakelmolekylet her: https://www.youtube.com/watch?v=Eh2PYQBICWs&t=249s

(6) Jeg har 10 års erfaring med hvordan du får det optimale resultat med Lifewave plastrene. Lifewaves Y-age serie består af Aeon (fjerner inflammation og reducerer oxidativ stress), Carnosin (øger stamina og reparerer), Gluthation (detoxer for tungmetaller) samt Silent Night plastret (øger Melatonin niveauet). Alle nævnte plastre virker på det biokemiske niveau, og øger antioxidant niveauerne naturligt indefra, helt uden bivirkninger. De små krystaller der er forseglet i plastrene, aktiveres af kroppens infrarøde stråler og afgiver en specifik frekvens som kroppen genkender, og er derfor en form for foto- eller LYSterapi. Plastrene virker på mere end 90%. Jeg har detoxet med plastrene hver 3 måned i 10 år og har været smertefri og fuld af energi siden. Efter jeg blev ramt af EHS, skal der dog mere til. I dag anvender jeg Gluthation plasteret hver 14 dag. Aeon plastret 3 x pr uge. Carnosin og Silent night ved behov. Gluthatione plastret er patenteret i 2013, hvilket vil sige det kan måles i blodet at Gluthation niveauet stiger med op til 300% på 24 timer, og er derfor som flere af plastrene godkendt som medicinsk udstyr i klasse 1. Skriv til mig, hvis du ønsker en gratis intro/test. Bestiller du plastre gennem mig, får du fra 200+ kr. rabat pr. pakke, inklusive min årelange erfaring, så du anvender dem rigtigt.

(7) Effects of electromagnetic fields exposure on the antioxidant defense system. “Free radical formation can take place in various ways, including ultraviolet light, drugs, lipid oxidation, immunological reactions, radiation, stress, smoking, alcohol and biochemical redox reactions…Oxidative stress occurs if the antioxidant defense system is unable to prevent the harmful effects of free radicals. Several studies have reported that exposure to EMF results in oxidative stress in many tissues of the body. Exposure to EMF is known to increase free radical concentrations and traceability and can affect the radical couple recombination.” https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30023251

(8) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5503661/

(9) https://collective-evolution.com/2014/04/13/the-mother-of-all-antioxidants/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *